Ski/ utedag ved furua 24. Mars fra kl 11.00

24. mars kl. 11:00 - 15:00
Barnas Turlag Balsfjord, Josefvatn IL
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Alle er vekommen, både små og store, medlemmer og ikke medlemmer.

Parkering ved skibua på Hestemyrhalsen. Fram til Furua er det 1-1,5 km å gå i oppkjørt løype i lett terreng. Løypen vil være merket slik at det er lett å finne fram.

Ved Furua vil det være bål, oppkjørte løyper og flott arena for skileik.

Det serveres gratis bålkaffe og det vil være mulighet for å kjøpe vafler stekt på bål, brus og sjokolade. Du kan betale med kontanter eller vipps.

Ta med varme klær, noe å sitte på, det du selv ønsker å spise/ grille, drikke, solkrem og godt humør.

Husk at på turer med Barnas Turlag er... alle ansvarlige for egne barn.

Turleder Øyvind Karlsen, mob 91193763
Siw-Laila Nilsen, mob 40603067

Ski/ utedag ved furua 24. Mars fra kl 11.00

Barnas Turlag Balsfjord arrangerer i sambarbeid med Josefvatn IL skidag/ utedag/ skisportens dag til Furua ved Josefvatn. Alle er vekommen, både små og store, medlemmer og ikke medlemmer. Parkering ved ...