Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

Arrangement, Festival, Premieutdeling, 5turermedturbo
Barnas Turlag Balsfjord, Troms Turlag
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober.

Dato: 24. Oktober
Sted: Moan Barnehage kl. 12:00

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Kr. 100,- for ikke medlemmer. Gratis for medlemmer av barnas Turlag - takket være Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Balsfjord og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Balsfjord! Turbo lover premier, diplom og medlajer! NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. ...

Kontaktinformasjon: