Julebord for Barnas Turlag Balsfjord 02.12.21 kl.17:00-19:00

Voksne, Barn
Arrangement, Festival, Julebord, Julenissen, Juletre, Julestemning, Musikk
Barnas Turlag Balsfjord
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Balsfjord har den glede å invitere til julebord for alle barn mellom 0-12 år med BETALT medlemsskap for 2021. 02.12.21kl. 17:00-19:00 Julebordet er gratis for betalte medlemmer og en foresatt pr. Barn.

Men OBS deltakerbegrensning på dette arrangemanget pga stor interesse. Førstemann til mølla på de siste plassene.

På julebordet vil det være  mat tilpasset både små og store som vi får levert. Det vil være drikke til maten og kaffe. Ellers vil det være gange rundt juletre og besøk av nissen. Vi håper at alle kommer i julestemning denne dagen og ønsker at alle pynter seg.

Julebordet vil være på Brennmoen bygdehus. Som alltid på turer er foreldre selv ansvarlige for egne barn. Vi ønsker selvsagt at alle er med å hjelpe til slik at alle får en fin og minnerikt julebord sammen.

OBS!! Grunnet antallsbegrensning og mulighet for smittesporing ønsker vi at alle melder seg på dette arrangementet.

Foreldre som ikke selv er medlem -  må melde seg på for å få rett antall på deltakere på julebordet for å beregne mat. Frist for påmelding er 24 november 21 med hensyn til bestilling av mat og organisering.

Ved spørsmål om julebordet kontakt:

Øyvind Karlsen 91193763 eller Cathrine Edvardsen 90834134

Kontaktinformasjon: