Takk for frivillihetsprisen

Fylkesordförer Knut Werner Hansen overrekker prisen.
Fylkesordförer Knut Werner Hansen overrekker prisen. Foto: Ishavskysten Frivillighetspris

De flotte frivillige i Balsfjord og omegn fikk frivillighetsprisen for deres innsats i 2016.

14. desember mottok Balsfjord og Omegn Turlag frivillighetsprisen fra Troms fylkeskommunes! Vi takker for den store oppmerksomheten, og takker også alle flotte frivillige som vi har med på laget.

Lokallagets frivillige hedres for deres innsats med merking, rydding og skilting av turløyper; organisering av 10 på topp; opprettelse av Barnas turlag balsfjord; pluss omfattende loggarbeid av stier og løyper til den nye turkartpakken for Balsfjord.

Les gode ord fra Ishavskystens Friluftsråd:

"Det er lett å ta for gitt at det skal være tilrettelagte stier som er godt merket og ryddet, at det skal finnes skilt og kart som viser veien fram, og noen ganger glemmer vi også å takke de som ser til at det finnes gratis friluftsaktiviteter å hive seg med på. Sjelden kommer menneskene bak disse tiltakene fram, og derfor er vi i Ishavskysten friluftsråd ekstra glade at årets Frivillighetspris fra Troms fylkeskommune gikk til Balsfjord og Omegn Turlag. Balsfjord kommune er heldige med disse ildsjelene i kommunen! Vi gratulerer med svært velfortjent pris!"

Les gjerne begrunnelsen til prisen her.

Balsfjord og Omegn Turlag, representert ved leder Helmer Hemmingsen og nestleder Bent Svinnung, mottok Fivillighetsprisen for 2016. Foto: Ishavskysten Friluftsråd