BALSFJORD OG OMEGN TURLAG

Nordby, Balsfjord Kommune 13.04. 2014
Nordby, Balsfjord Kommune 13.04. 2014 Foto: Piotr Michalak

Balsfjord og omegn Turlag  favner om Balsfjord og Øverbygd. Lokallaget er drevet av frivillige turentusiaster, som gjerne vil ha deg med både på tur og i turlaget. Bli med oss!

Siden 23. februar 2012 har det vært full fart i Balsfjord og omegn Turlag. Balsfjord og omegn Turlag er et lokallag under Troms Turlag. Siste skudd på stammen, Barnas Turlag Balsfjord, ble startet i januar 2015. Begge turgruppene inviterer på fellesturer, som du finner oversikt over i menyen Turer og aktiviteter. Her kan du bli med på flotte turer i godt felleskap, ledet av dyktige turledere. Frivillige rydder og merker også stier, slik at det blir enklere å finne fram til våre turmål. I tillegg planlegger og tilrettelegger Balsfjord og omegn Ti på topp i kommunen, og lager også en årlig aktivitetskalender, hvor våre fellesturer og Ti på topp blir presentert.

Balsfjord og omegn Turlag har organisasjonsnummer 998495709 og kontonummer 4710.04.08704.